Is je website werkelijk van jou?

Heb jij je wel eens afgevraagd of je website daadwerkelijk van jou is? Het komt regelmatig voor dat webdesigners een “eigen oftewel gesloten” webdesign programma gebruiken, hierdoor ben en blijf je verbonden aan de service van de webdesigner. Krijg je het gevoel dat er meer uit je site te halen valt? Dan is het niet mogelijk om het website onderhoud bij een andere webdesigner onder te brengen.

Een voorbeeld hiervan.

Onlangs spraken wij op een netwerkbijeenkomst met de eigenaar van een advocatenkantoor. Hij vertelde ons dat hij pas geleden een nieuwe website had laten bouwen. Hij was er heilig van overtuigd dat hij alles goed geregeld had. Op de vraag: “is je website ook daadwerkelijk van jou” antwoordde hij twijfelachtig. Hij wist niet welke programma de webdesigner gebruikte en ging er van uit dat hij zonder problemen naar een andere webdesigner over kon stappen.  Ik heb hem uitgelegd dat sommige webdesigners een eigen webdesign programma gebruiken, waardoor iemand vast zit aan de service van de webdesigner. De advocaat reageerde geschokt en ging dit direct uitzoeken.

Welk programma is dan wel geschikt?

Wij raden mensen aan om een webdesigner te kiezen die gebruikt maakt van het programma WordPress. Met dit programma is het zowel voor jou als voor de webdesigner mogelijk, tegelijk aanpassingen te doen op de site. Je kunt dus, nadat de website ontwikkeld is, deze zelf beheren wanneer het jou uitkomt.

Is je website gebouwd met een ander webdesign programma? Het is mogelijk om je website om te laten zetten naar WordPress. Lees hier meer over>>

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf. 

Scroll naar top
Whatsapp chat openen
Whatsapp je vraag?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?