IK HEB EEN WEBSITE

Ben je niet tevreden over je website of heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt? Hier zijn de 5 belangrijkste criteria waar een goede site aan moet voldoen.

website_questions

5 vragen om te controleren of je website bij de tijd is:

 1. Levert mijn website nieuwe klanten op?
 2. Scoort mijn website hoog in de zoekmachines?
 3. Gebruik ik een geschikt webdesign programma, waardoor ik zelf de inhoud van mijn website kan wijzigen?
 4. Is mijn website geschikt voor smartphones en tablets?
 5. Kan ik mijn tekst op mijn site regelmatig veranderen om hem zo up-to-date te houden?

Kun je alle vragen met JA beantwoorden?

Dan heb je het goed geregeld! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van webdesign.Is je antwoord op n of meer vragen NEE? Lees dan door om meer informatie te krijgen over het maximaliseren van het verkeer naar jouw site.

Benieuwd wat TwenteWebdesigners voor je bedrijf kan betekenen?

 • Hoog in Google

  Een website kun je vergelijken met een winkel. Als de winkel buiten het centrum ligt waar weinig mensen langs komen, dan zullen niet veel mensen de winkel vinden. Dit is hetzelfde met je website: wanneer de zoekmachines je website niet vinden, zullen er ook geen bezoekers komen. Hoe hoger je website bij de zoekmachines staat, des te dichter je bij "het centrum" zit en des te meer bezoekers en potentiële klanten je krijgt.

 • WordPress

  Je wilt toch niet afhankelijk zijn van je webdesigner. Het komt regelmatig voor dat webdesigners een eigen ofwel "gesloten" webdesign programma gebruiken. Op die manier ben en blijf je verbonden aan de service van de webdesigner. Bij TwenteWebdesigners heb je zelf de touwtjes in handen. Je zit dus niet vast aan onze service. Je kunt nadat wij de site hebben ontwikkeld of hebben overgezet hem zelf beheren. Door het open programma WordPress te gebruiken, is het zowel voor jou als voor ons mogelijk tegelijk aanpassingen te doen op de site.

 • Een mobiele site

  We leven in een "Ik wil het NU" wereld en mobiele marketing sluit daar het beste op aan. Als je de deur uit gaat, neem je de drie belangrijkste dingen mee: sleutels, portefeuille en mobiele telefoon. Mobiele telefoons zijn een verlengstuk van ons geworden. Waarom profiteer je hier niet van? Een internetpagina wordt vaker mobiel bekeken. Voor je doelgroep is dit ongetwijfeld ook het geval. Meer bezoekers verhogen je omzet. Waarom een mobiele website omzet verhogend is, lees je hier.

Zoek je een betaalbare webdesigner?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken functionele en mooie websites tegen een heel aantrekkelijke prijs.

logo

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf.

Scroll naar top