OVER ONS

TwenteWebdesigners bouwt websites van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Je kunt je website helemaal zelf aanpassen met een website CMS (content management system). Hiervoor gebruiken wij een aantal standaard WordPress frameworks – WordPress is onze keuze voor Website CMS.

Het Belang van Kennis

Er is slechts een klein aantal websiteontwerpers met ruime internetervaring die service verlenen aan kleine bedrijven. Kennis van de verschillende website-opties en -snufjes en de vaardigheid om deze dingen samen te brengen (en online marketing), zijn van groot belang.

Twentewebdesigners beschikt over ontwerp- en programmeerervaring, weet hoe de huidige internetmarketing werkt en schenkt veel aandacht aan de details. Wij kunnen je de beste website voor zzp'ers en kleine ondernemingen aanbieden.

Je krijgt van ons niet alleen een mooie website maar (nog belangrijker) eentje die functioneel is ingericht. Zodat je wanneer je maar wilt je site kunt aanpassen. Daarnaast optimaliseren we je site voor de zoekmachines, zodat we je een maximaal aantal bezoekers kunnen garanderen.

Binnen WordPress helpen wij je met het kiezen van het juiste ontwerp, passen dit aan, voegen een aantal opties toe en configureren die zodat de site perfect is voor jouw bedrijf en de markt die je op gaat. We laten je zien hoe je naar wens eigen teksten en illustraties kunt toevoegen of verwijderen. Als je liever hebt dat wij dat doen, kan dat natuurlijk ook. Maar wij moedigen je aan om zo zelfstandig mogelijk te worden –wij geloven dat zelfstandigheid tot een betere website leidt.

Wil je met ons praten over je volgende of nieuwe website?

Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat.

Waarom specifiek een website voor zzp'ers en kleine bedrijven?

Het internet heeft de wereld dusdanig veranderd dat het nu ook voor kleine bedrijven mogelijk is zich sneller te ontwikkelen dan voorheen.

Daarom zijn er ook veel mensen die voor zichzelf beginnen als zzp’er (zelfstandige zonder personeel). Al dan niet met hun partner of een vriend(in). Er zijn ook veel mensen die vroeger in een bedrijf hebben gewerkt. Vervolgens beginnen zij een nieuwe carrière – niet zelden als consultant of trainer.

Al deze mensen hebben websites nodig. Geen website hebben is ongeveer hetzelfde als geen telefoon hebben. Geen optie voor wie marketing serieus neemt. Vanwege een klein budget (vaak) gaan kleine bedrijven meestal op zoek naar een mooie website, in plaats van eentje die bezoekers binnen haalt.

Wat klanten zeggen

petra2-300x194

"Paul maakte in korte tijd mijn nieuwe website, die aan de moderne marketingeisen moest voldoen. Hij realiseerde mogelijkheden voor nieuwsberichten en blogs met reactiemogelijkheid en zorgde onder andere voor social media integratie. Na een maand ‘in de lucht’ is het bezoekersaantal van mijn website (www.tekstenderest.nl) meer dan verdubbeld en ik verwacht dat dat aantal verder zal stijgen.

Paul komt zijn afspraken na, is pro-actief, denkt mee en geeft ook ongevraagd advies. Hij heeft aan een half woord genoeg en heeft veel kennis en ervaring in huis. Ik beveel hem dus ook van harte aan, zeker aan ondernemers die zichtbaarder willen worden op het Internet.”​

PETRA LUBBERS

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf.

Scroll naar top