EEN STATISCHE WEBSITE OMZETTEN IN EEN WORDPRESS WEBSITE

Altijd al gezocht naar een programma waarmee je je website gemakkelijk kunt aanpassen? En naar experts die je helpen, informeren en je statische website omzetten naar een flexibele? Wij doen dat voor je en we gebruiken daarvoor WordPress. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van een WordPress website en hoe wij je website kunnen omzetten.

Wat is WordPress en waarom zou je dat willen gebruiken?

WordPress is een gratis en zogeheten 'open source' blog tool die met databases werkt. Die base kan de gebruiker regelmatig aanpassen met het managementsysteem. WordPress is zo populair omdat de standaard thema's kunnen worden veranderd, er plugs-in en widgets in kunnen en een standaard website zelfs kan worden omgezet in een mobiele website voor smartphones en tablets.Deze kenmerken samen zijn perfect om met je website te adverteren. Als je website goed is ingericht, kan die een hele hoop bezoekers aantrekken. Google houdt van websites met veel verkeer en zo kom je hoog in de zoekresultaten te staan, wat weer extra verkeer oplevert.Het fijne van WordPress is dat je (anders dan bij een standaard website) je site kunt aanpassen zonder dat je de codering moet wijzigen - wat tot voor kort de enige mogelijkheid was. Bovendien werk je met een gebruiksvriendelijk menu. Of je nu de kleur wilt veranderen, een nieuwspagina of een andere pagina wilt toevoegen, met WordPress doe je dit allemaal zelf!

Hoe pakken we het aan?

Eerst zetten we een standaard website om naar een WordPress website. Als je al een website hebt, baseren we de nieuwe WordPress site op de bestaande site(s). Uiteraard krijg je van ons advies om zoveel mogelijk profijt uit je WordPress website te halen.

De voordelen van een WordPress website:

wordpress-265132_960_720
  • WordPress ontwerpen zijn gebaseerd op 'thema's'. De thema's zijn samengesteld uit webpagina lay-outs. Dit betekent dat een WordPress website een bestaande lay-out of een voor jou ontworpen lay-out gebruikt en die openstelt zodat je die naar wens kunt aanpassen. Bij veel van deze bestaande lay-outs hoef je alleen maar je bedrijfslogo in WordPress te plakken en klaar is kees!
  • De WordPress software maakt alleen gebruik van een internet browser om nieuwe artikelen, blogposts, en andere opties toe te voegen. Het mooie is dat je hiervoor geen kennis van internetcodering nodig hebt.
  • De blog optie van WordPress stelt je in staat je website snel te actualiseren. Zo kun je snel reageren op de vragen en informatieverzoeken van de potentile klant. Dit helpt met het aantrekken van verkeer naar je website en werkt positief voor de zoekmachines omdat er constant nieuwe inhoud op je website komt. Hoe meer vernieuwing van je content, des te hoger kom je in de zoekmachines uit. Daarnaast is het ook mogelijk voor de klant om zich in te schrijven voor je website door gebruik te maken van RSS.Denk niet langer na en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf. 

Scroll naar top
Whatsapp chat openen
Whatsapp je vraag?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?