IK HEB NOG GEEN WEBSITE

Wil je een website laten bouwen? Dan toch eentje die klanten oplevert en helemaal bij de tijd is. Maar waar moet je op letten als je een webdesigner uitkiest? Om je daarbij te helpen, noemen we hier onder 5 belangrijke criteria:

website_questions

Waar moet je op letten bij het (laten) bouwen van een website?

 1. Is de website na oplevering door de webdesigner werkelijk van mij?
 2. Wat gebeurt er als ik niet meer via deze webdesigner wil werken, kan ik dan gewoon overstappen?
 3. Zorgt de webdesigner er voor dat mijn site goed te vinden is in zoekmachines zoals Google?
 4. Kan ik zelf de inhoud van de website wijzigen?
 5. Kan ik de vorderingen van de site volgen tijdens de bouw?

Kun je alle vragen met JA beantwoorden?

Dan heb je het goed geregeld! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van webdesign. Is je antwoord op één of meer vragen NEE? Lees dan door om meer informatie te krijgen over het bouwen van een website.

Benieuwd wat TwenteWebdesigners voor je bedrijf kan betekenen?

 • WordPress

  Je wilt toch niet afhankelijk zijn van je webdesigner. Het komt regelmatig voor dat webdesigners een eigen ofwel “gesloten” webdesign programma gebruiken. Op die manier ben en blijf je verbonden aan de service van de webdesigner. Bij TwenteWebdesigners heb je zelf de touwtjes in handen. Je zit dus niet vast aan onze service. Je kunt nadat wij de website hebben ontwikkeld of hebben overgezet hem zelf beheren. Door het open programma WordPress te gebruiken, is het zowel voor jou als voor ons mogelijk tegelijk aanpassingen te doen op de site.

 • Hoog in Google

  Een website kun je vergelijken met een winkel. Als de winkel buiten het centrum ligt waar weinig mensen langs komen, dan zullen niet veel mensen de winkel vinden. Dit is hetzelfde met jouw website: wanneer de zoekmachines jouw website niet vinden, zullen er ook geen bezoekers komen. Hoe hoger jouw website bij de zoekmachines staat, des te dichter je bij “het centrum” zit en des te meer bezoekers en potentiële klanten je krijgt.

Website laten bouwen door TwenteWebdesigners

Zoek je een betaalbare webdesigner? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken functionele en mooie websites tegen een heel aantrekkelijke prijs.

logo

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf.

Scroll naar top