Tools voor werken op afstand

Tegenwoordig zijn er veel online tools veelal met gratis versies die je kunt gebruiken om je team effectief remote kan laten werken. Tevens is dit een tijd om je bedrijfsprocessen door te lopen en te kijken wat je kunt doen om beter georganiseerd en efficiënter (op afstand) te werken.

TwenteWebDesigners is opgezet als een team op afstand en in de loop der jaren hebben wij veel geleerd en veel verschillende hulpmiddelen gebruikt.

Wat heeft jouw team nodig om effectief te kunnen werken, niet alleen met betrekking tot hardware, software en systemen, maar ook voor hun geestelijke gezondheid? Niet iedereen vindt het leuk om alleen te werken, of ze hebben misschien niet de ruimte om daarvoor te reserveren. Overweeg deze dingen, vraag wat ze nodig hebben en stel vervolgens een plan op, die specifiek is voor jouw bedrijf.

Geef teams de juiste tools voor werken op afstand

Sommige van deze tools(*) gebruiken we zelf

Afsprakenbeheer (online agenda boeking)

Video bellen of online conferentie

Open communicatie

De tools zijn niet de oplossing maar slecht een hulpmiddel in deze uitdagende tijd. Voor het nieuwe werken moet je rekening houden met de gezondheid en het welzijn van jouw werknemers terwijl je jouw bedrijf in stand houdt om deze periode van onzekerheid te doorstaan.

Als dit de eerste keer is dat je een team op afstand beheert, dan is communicatie de sleutel.
Veel success!!

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf.

Scroll naar top