Google Panda update

De Google Panda update is vernoemd naar een slimme Google ingenieur die het programma heeft ontworpen: Navneet Panda.google panda update

Wij hebben het specifiek over het zoekmachine verkeer met betrekking tot de Google Panda update in februari 2011. Google – voor wie het nog niet wist – heeft zijn manier van werken veranderd voor wat betreft degene die wordt opgenomen in de zoekmachines en in welke volgorde. Vóór deze wijziging was er een groot aantal mensen die de Google zoekmachine bedonderden. Sjoemelen blijft altijd mogelijk, alleen zijn de regels nu verscherpt.

Google heeft een lange vragenlijst met een aantal punten waar je website aan moet voldoen, om te bepalen waar je site in de volgorde (ranking) terecht komt. Deze punten worden ook wel de kwaliteitssignalen genoemd en de zoekmachine van Google is er in getraind om die te herkennen. Daarnaast kunnen we ervan uitgaan dat met elke update van de zoekmachine van Google het systeem steeds beter wordt.

In onze volgende module vertellen we je hoe je deze Google Panda tevreden kunt houden en er voor kunt zorgen dat je hoog in de lijsten terecht komt.

In ons volgende artikel geven we je een aantal handige tips, die je website kunnen helpen te scoren in Google Panda.

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf.

Scroll naar top