Genereren van verkeer op een website

Genereren van verkeer op een website – een goede indruk op Panda maken

Tip 1: Zoekwoord Onderzoek

Je moet nog steeds zoekwoord onderzoek doen, maar gebruik dit onderzoek om lange (1000+ woorden) genereren van verkeer op een websiteartikelen te schrijven en te plaatsen van goede kwaliteit. Elk artikel moet uitvoerig gaan over het onderwerp van je website en zo aantrekkelijk zijn dat mensen ze graag lezen. Een dergelijk artikel bevat veel woorden en zinnen die in en rondom het onderwerp van je website liggen.

Tip 2: Lange Zoekwoorden

Wanneer je onderzoek naar de zoekwoorden doet – concentreer je dan op de zogeheten lange zoekwoorden (engels long tail keywords). Bijvoorbeeld, als jouw niche tuinieren is, probeer je website dan niet te plaatsen voor ‘tuinieren’ maar voor ‘kleine stedelijke watertuinen’. Als je dit in voldoende mate doet en goede, diepgravende, unieke lange zoekwoord artikelen schrijft, zul je je uiteindelijk ook plaatsen voor de kortere zoekwoorden. Maar begin bij de lange.

Tip 3: Verkoop de klik

Zorg er voor dat de websitetitel en meta omschrijvingen goed zijn verwoord om de klik te ‘verkopen’. Als mensen een lijst voor zich hebben met tien zoekresultaten zullen zij naar jou doorklikken als jouw omschrijving duidelijk en goed verwoord is .

Tip 4: Wees actief

Schrijf vaak – één à vijf keer per week en zorg er voor dat de tekst geen fouten bevat.

Tip 5: Pagina SEO

Optimaliseer de inhoud van je pagina voor de zoekmachines (SEO). Als je niet precies weet wat we hiermee bedoelen, of hoe je dit moet doen, kijk dan op yoast.nl en gebruik zijn WordPress SEO plugin. .

Tip 6: Automatiseer Sociale Backlinking

Maak een gratis pagina aan op Facebook.com of Twitter.com (of een ander sociaal medium) en zorg dat je een aantal links hebt die verwijzen naar je website. Neem daarnaast de gewoonte aan dat je een ‘tweet’ of een berichtje plaatst op je sociale websites zodra je een goed artikel hebt geschreven en geplaatst om mensen naar je site te trekken.

Tip 7: RSS

RSS feeds (Rich Site Summary) is een techniek die vaak veranderende inhoud van een website rechtstreeks bezorgt bij de ingeschreven lezers. Er is een flink aantal manieren om dit te doen en wij bespreken die uitvoerig in een andere module van onze mini-cursus.

Tip 8: Hergebruiken

Hergebruik je artikelen in PDF, mp3 en video.

Tip 9: Facebookgroepen

Zie dit sterke middel van Facebook niet over het hoofd. Meld je aan bij Facebookgroepen die relevant zijn voor jouw niche en plaats je ideeën daar en promoot jezelf daar door middel van het schrijven van iets wat de moeite waard is op de ‘groeps wall’.

Tip 10: Actuele Vragen

Bezoek een aantal websites waar mensen vragen stellen over jouw niche en leer hoe je Twitter kunt gebruiken om te zoeken naar mensen die vragen hebben over jouw vak. Dit helpt je om onderwerpen te vinden waar je artikelen over kunt schrijven..

Tip 11: Publiceer Gratis Advies

Als iemand je een vraag stelt vertel hem/haar dan dat je op dit moment geen tijd hebt om te antwoorden. Zeg dat je zo snel mogelijk advies zal geven op jouw website. Als je gratis advies weggeeft, kun je daar ten minste ook voordeel van hebben. En als je toch bezig bent, zorg er dan voor dat ze je een ‘Like’ geven in Facebook en ‘Google+1’ als een beloning voor je uitgebreide antwoord. Wanneer je nog aan het lezen bent, gelieve ook ons een ‘Like’ en ‘Google+1’ te geven.

Dit waren onze tips voor deze keer. In ons volgende nieuwsbericht geven we je nog 8 tips over het genereren van verkeer op een website en het afstemmen op Google Panda.

Wil je meer tips over het genereren van verkeer naar jouw website? Klik hier!

(update bericht van 15 april 2014)

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf.

Scroll naar top