Professionele website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Een website die er mooi uitziet n tegelijkertijd foutloos werkt, een site die niet alleen heel veel bezoekers trekt, maar ook de juiste? Kortom, een site die datgene doet waarvoor het bedoeld is. Ons advies: laat je website bouwen door een professional!

Laat je Website bouwen door een Professional!

Ons doel

Of je nu een compleet nieuwe site wilt laten maken of dat jouw bestaande website niet goed functioneert en je die wilt laten verbeteren, maakt niet veel uit. Wij bouwen voor jou een website zonder kopzorgen!

Kopzorgen

professionele website zonder zorgenWanneer een website niet goed is opgezet, krijg je te maken met diverse problemen. Bijvoorbeeld: niet goed vindbaar zijn in Google en andere zoekmachines, de website navigeert niet prettig of wordt niet goed weergegeven op verschillende apparaten. Ook kan het zijn dat de site het doel van je bedrijf niet goed overbrengt. Allemaal oorzaken waardoor mensen ofwel niet op je website terechtkomen, ofwel het al snel voor gezien houden. Gemiste kansen dus en gemiste klanten! TwenteWebdesigners voorkomt dit soort problemen of lost ze voor je op.Bij TwenteWebdesigners combineren we een fraai webdesign met een perfecte marketing aanpak, zodat jouw (potentile) klanten zich daarin herkennen en worden aangestuurd tot de gewenste actie. Wij creren een website die helemaal voldoet aan jouw wensen en die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Dankzij onze jarenlange ervaring overzien wij het grote geheel, maar hebben we tegelijkertijd ook oog voor de kleinste details. Op die manier krijg jij een website die er niet alleen prachtig en professioneel uitziet, maar ook goed werkt en gemakkelijk navigeert.

Wat is een professionele website?

Je hebt dus besloten om een professionele website te laten maken. Maar hoe pak je zoiets aan en wie neem je daarvoor in de hand?Komen de bovenstaande 'kopzorgen' je bekend voor? Kosten besparen is zakelijk gezien meestal juist goed. Maar wanneer het je website aangaat, is goedkoop meestal duurkoop! Wij zien zo vaak dat een zelf gemaakte website (gebouwd door de ondernemer zelf, of een vriend, familie of kennis) niet voldoende naar behoren functioneert. We kunnen er lang of kort over praten, maar om een website te bouwen die wl goed werkt n die goed blijft werken, is simpelweg vakkennis nodig.

Content Managment System

Daarnaast komt het vaak voor dat er na het opzetten van de website geen tijd meer wordt besteed aan verder onderhoud of marketing en dat de website in relatief korte tijd al verouderd is. Een ander probleem dat we vaak tegenkomen is dat er gebruik gemaakt is van een eenvoudig zelfbouwprogramma waarbij het later niet mogelijk is om inhoud te wijzigen omdat dit programma een eigen CMS (Content Management System) heeft. Wij zullen je daarom altijd adviseren om te kiezen voor een open CMS, zoals WordPress.Als moderne ondernemer kun je niet zonder een website, daar zijn we het allemaal wel over eens. In dit digitale tijdperk is je website de spil van je onderneming. Maar tijdens het maken van een professionele website zijn er zoveel 'haken en ogen' dat het in veel gevallen verstandig is om het over te laten aan een professional. Bij TwenteWebdesigners weten wij alles van die haken en ogen. Wij nemen je het gehele proces uit handen, van het eerste begin tot je website online staat en, indien gewenst, ook daarna! Laat je website voor je werken en je bedrijf bloeit!

Verkeerde opvattingen

Een professionele website is dus onmisbaar voor je onderneming en is de investering waard. Maar wat houdt dat 'professionele' nu eigenlijk in? Daarover doen nogal wat misverstanden en verkeerde aannames de ronde:

 

Hoe gaan wij te werk?

professionele website laten maken voor telefoonGoed, je wilt dus een professionele website laten maken. Maar waarom zou je kiezen voor TwenteWebdesigners? Omdat wij ons onderscheiden van de concurrent door niet alleen een goede website voor je te bouwen, maar dit ook helemaal te baseren op jouw wensen en behoeften. Maatwerk dus! Daarbij maken we gebruik van een open CMS zodat er later altijd zaken gewijzigd kunnen worden.Ok, onze prijs ligt daardoor wat hoger, simpelweg doordat we meer tijd aan je besteden. Tijd aan het luisteren naar je wensen en tijd aan de uitvoering daarvan. Dat is het waard! Daarbij focussen we ons op de volgende punten:

Je hebt jouw website, en dan?

Heb je eenmaal een professionele website laten maken, dan ben, zoals we eerder al zeiden, nog niet klaar. In feite begint het echte werk dan pas! Dan is het zaak om pakkende content te creren en te zorgen voor de juiste marketing strategie en implementatie, zodat je jouw website en je onderneming in de spotlights krijgt. Dat is een minstens net zo belangrijk aspect van je site en ook daarvan wil je dat het professioneel gebeurt.Kortom, je gaat dan echt gebruik maken van je website en ook daarvoor zul je wat moeten (laten) doen. Als je een kookboek koopt, verwacht je toch ook niet dat de gerechten vanzelf op tafel komen? Met je website is het net zo: met de juiste ingredinten en handelingen, krijg je een fantastisch resultaat.

Wat zijn je doelstellingen?

Doelgroep van de websiteOm je website en dus je bedrijf bij je doelgroep onder de aandacht te brengen, zijn er talloze mogelijkheden. Een goede online marketing strategie geeft je site een kickstart, zodat je online resultaat behaalt en je bedrijf een boost krijgt. Bij online marketing draait het om het behalen van je bedrijfsdoelstellingen, daarvoor benut je uiteraard vooral di specifieke marketing middelen die jouw bedrijf verder helpen. Een belangrijk vraagstuk is dus ook altijd: wat wil je bereiken, wat zijn je bedrijfsdoelstellingen. Op die basis bepaal je de juiste online marketing strategie en implementatie.Maar ho bepaal je dat precies, hoe pak je dat het beste aan en waar moet je beginnen? Voor een niet-ingewijde is dat nog behoorlijk lastig! Daarom helpen wij je ook verder helpen ndat jouw website gereed is, als je dat wenst. Denk daarbij dus aan bovengenoemde marketing strategie en implementatie. Daarvoor maken we volop gebruik van de sociale media en online marketing platforms zoals Google en Facebook. Verder is er dan de inhoud van je site, ofwel content. De teksten moeten zowel inhoudelijk echt wat te bieden hebben, als het 'goed doen' op de zoekmachines. Het gaat dus om relevante artikelen, blogs en andere content met waardevolle informatie voor de lezer. Dat is iets wat Google graag ziet en je bezoeker ook! Dubbel effect dus!

De kracht van Google en Facebook

Voor jouw online marketing strategie n implementatie zijn Google en Facebook je twee grote vrienden. Deze marketing platforms bevatten volop waardevolle informatie over jouw doelgroep. Door daar handig gebruik van te maken, kun je enorm veel traffic naar je website leiden. En dus niet zomaar traffic, maar uit jouw doelgroep. De juiste bezoekers dus.

Do's and don'ts

Om je alles nog meer duidelijk te maken, hebben we hier een kort overzichtje voor je. Wat moet je wel en juist niet doen wanneer je een professionele website wilt?

Niet doen:

Wel doen:

Huur een professional in! Wil je een professionele website laten maken, dan heb je een professional nodig. Zo simpel is het! Iemand die kijk heeft op zowel het grote geheel als op de kleine details. Daarmee weet je zeker dat jouw site:

Daarna:

Zorg voor slimme online marketing om je website, en dus je bedrijf, in de spotlights te zetten. Daarvoor heb je iemand nodig die weet hoe je marketing toepast en hoe je handig gebruik maakt van SEO. Geloof ons, om daar echt inzicht in te hebben en feeling voor te ontwikkelen, is jarenlange ervaring vereist.Kies daarom iemand die deze ervaring ook heeft. Iemand die luistert naar je wensen en daar vaak ook nog extra advies over kan geven (juist door die expertise). Iemand die weet dat een professionele website er niet alleen mooi uitziet, maar boven alles perfect functioneert. Kortom, TwenteWebdesigners dus!

Neem contact op!

Tot slot: heb je na het lezen van dit verhaal nog vragen? Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie of advies? Neem contact met ons op! Wij zullen met enthousiasme kijken wat we voor je kunnen betekenen. Het maak niet uit of je zzp'er bent of personeel voor je hebt werken, of je nog helemaal een nieuwe website wilt laten bouwen, of dat jouw website niet naar behoren functioneert. Wij kijken naar jouw wensen en jouw specifieke omstandigheden en wij bouwen een website zonder kopzorgen. Een site die echt goed werkt en aan al je verwachtingen voldoet!

Laat je door ons helpen!

Ontvang een gratis website audit en laten we bespreken welke optie het beste werkt voor jou bedrijf.

Scroll naar top