Basis Webshop Aanvragen

Goed zo! Je kiest de BASIS webshop. Dit is de perfecte stap voor een strakke website tegen een betaalbare prijs. Er zijn drie pagina's en 6 producten bij de prijs inbegrepen die wij voor je toevoegen. Je kunt naderhand zelf nog gemakkelijk extra pagina's toevoegen, want al onze websites zijn op WordPress gebaseerd. Je kunt zelf je content aanleveren (teksten, foto's en logo's) of wij kunnen dat voor je in orde maken, tegen meerprijs. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

WEBSHOP VIA WOOCOMMERCE

Je wilt dat je webshop werkt op een modern betrouwbaar platform dat breed ondersteund word en waar veel informatie en ondersteuning (extra functionaliteiten en koppelingen) voor beschikbaar zijn.

BETALEN VIA IDEAL EN CREDIT CARD MOGELIJK

Je wilt je betalingmogelijkheden zo uitgebreid mogelijk hebben en daarvoor integreren wij standaard met Mollie betaal mogelijkheden. Andere betalings integraties zijn natuurlijk op aanvraag mogelijk.

AANTAL PRODUCTEN (ONBEPERKT) 6

Aantal producten door ons voor jouw gevuld, in het systeem kun je zelf onbeperkt producten toevoegen.

WIJ STELLEN TEMPLATE VOOR

Er is keuze uit duizenden templates maar wij stellen de template voor die wij denken dat die goed past bij jouw bedrijf. Dit scheelt jouw een hoop tijd en keuze stress.

LOGO EN HUISKLEUREN

Jouw logo en huiskleuren worden toegevoegd zodat de webshop jouw eigen uitstraling heeft.

EIGEN TEKSTEN EN FOTO'S

Je levert zelf teksten en foto's aan die wij dan zullen plaatsen binnen de afgesproken beperkingen. Wanneer je hier moeite mee hebt kunnen wij je helpen daarvoor maken wij een apparte afspraak met jou.

AANTAL PAGINA'S (ONBEPERKT) 3

Aantal pagina's door ons gevuld met jouw teksten, in het systeem kun je zelf onbeperkt pagina's toevoegen.

Kies je toch voor een STANDAARD webshop? Klik dan hier. Of liever een PROFESSIONELE website? Klik dan hier.

Scroll naar top
Whatsapp chat openen
Whatsapp je vraag?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?